Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 12.5.2021
S nákupem jsem byla moc spokojená, rychlé dodání, vřelá komunikace a vybrané kousky skvěle sedí dle uvedených rozměrů a velikostí. Určitě nakoupím znovu. Můžu jedině doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Máme radost, že jste byla s nákupem u nás spokojená.
P Avatar autora Petra | 4.4.2021
Poprvé jsem si tu objednávala.Potřebovala jsem plavky, jak dorazily byla jsem milé překvapená kvalitou i velikost sedi. Rychlé dodání. Doporučuji tento obchod ????????
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za velmi hezké hodnocení. Budeme i nadále dělat vše pro to, abyste i příště byla s nákupem u nás spokojená. S přáním hezkého dne -TinaTori.cz
J Avatar autora Jana | 12.2.2021
Velice pěkné oblečení, příjemná a skvělá komunikace. Rychlé dodání. Nakoupila jsem zde již několikrát a jistě nakoupím zase :). Moc děkuji a vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za velmi hezké hodnocení. Budeme se i nadále usilovně snažit, aby i Váš příští nákup u nás proběhl dle Vašeho očekávání. S přáním hezkého dne - TinaTori.cz
Avatar autora | 31.7.2020
+ rychlé doručení
+ pěkné zboží

S nákupem jsem byla spokojena, určitě doporučuji ostatním :-)
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Vážený zákazníku, děkujeme za hezké hodnocení. Máme z něj radost a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 26.11.2019
+ Rychlé dodání

Kvalitní šaty, skvěle padly a nádherná krajka na zadní straně.
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Vážený zákazníku, děkujeme za hezké hodnocení, máme z něj radost a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 15.11.2019
+ Velmi rychlé dodání, zboží je pořádku.
+ Nejlepší ceny na mou oblibenou značku.

Mám ráda tento eshop, nakupuji zde celkem pravidelně, zboží mám většinou doma hned na druhý den. Nebyl problém ani s vrácením zboží, co mi nesedělo, peníze za vrácené plavky jsem měla na účtě ve stejný den, kdy jim přišel ode mně balík. Jsou opravdu svižní, ochotní a komunikují, což je aspoň pro mně dost zásadní.
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
IL Avatar autora Iva Lesáková | 15.11.2019
Tričko je krásné, odpovídá popisu i fotkam.
Avatar autora | 27.5.2019
+ Krásné a kvalitní oblečení
+ Rychlost dodání a komunikace

Celkově e-shop hodnotím kladně, nezaznamenala jsem žádné problémy, stránky přehledné, dodané zboží nepoškozené a dobře zabalené.
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 27.4.2019
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 14.9.2018
+ Super vyber krasne veci. Ochota, komunikace. vsem tento obchod doporucuji:)

Všem tento obchod doporučuji. Hezké zboží, přijatelné ceny, rychlé dodaní. SUPER:)
Avatar autora (Administrátor) 6.8.2021
Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a těšíme se na Vaši další návštěvu. S přátelskými pozdravy TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
10 položek celkem