Vážení zákazníci, náš eshop je z technických důvodů až do odvolání uzavřen. Veškeré dotazy, reklamace i vrácení zboží nadále vyřizujeme standartním způsobem, v co nejkratším čase. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 12.5.2021
S nákupem jsem byla moc spokojená, rychlé dodání, vřelá komunikace a vybrané kousky skvěle sedí dle uvedených rozměrů a velikostí. Určitě nakoupím znovu. Můžu jedině doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 15.5.2021
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Máme radost, že jste byla s nákupem u nás spokojená.
P Avatar autora Petra | 4.4.2021
Poprvé jsem si tu objednávala.Potřebovala jsem plavky, jak dorazily byla jsem milé překvapená kvalitou i velikost sedi. Rychlé dodání. Doporučuji tento obchod ????????
Avatar autora (Administrátor) 8.4.2021
Děkujeme za velmi hezké hodnocení. Budeme i nadále dělat vše pro to, abyste i příště byla s nákupem u nás spokojená. S přáním hezkého dne -TinaTori.cz
J Avatar autora Jana | 12.2.2021
Velice pěkné oblečení, příjemná a skvělá komunikace. Rychlé dodání. Nakoupila jsem zde již několikrát a jistě nakoupím zase :). Moc děkuji a vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za velmi hezké hodnocení. Budeme se i nadále usilovně snažit, aby i Váš příští nákup u nás proběhl dle Vašeho očekávání. S přáním hezkého dne - TinaTori.cz
Avatar autora | 31.7.2020
+ rychlé doručení
+ pěkné zboží

S nákupem jsem byla spokojena, určitě doporučuji ostatním :-)
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Vážený zákazníku, děkujeme za hezké hodnocení. Máme z něj radost a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 26.11.2019
+ Rychlé dodání

Kvalitní šaty, skvěle padly a nádherná krajka na zadní straně.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Vážený zákazníku, děkujeme za hezké hodnocení, máme z něj radost a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 15.11.2019
+ Velmi rychlé dodání, zboží je pořádku.
+ Nejlepší ceny na mou oblibenou značku.

Mám ráda tento eshop, nakupuji zde celkem pravidelně, zboží mám většinou doma hned na druhý den. Nebyl problém ani s vrácením zboží, co mi nesedělo, peníze za vrácené plavky jsem měla na účtě ve stejný den, kdy jim přišel ode mně balík. Jsou opravdu svižní, ochotní a komunikují, což je aspoň pro mně dost zásadní.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
IL Avatar autora Iva Lesáková | 15.11.2019
Tričko je krásné, odpovídá popisu i fotkam.
Avatar autora | 27.5.2019
+ Krásné a kvalitní oblečení
+ Rychlost dodání a komunikace

Celkově e-shop hodnotím kladně, nezaznamenala jsem žádné problémy, stránky přehledné, dodané zboží nepoškozené a dobře zabalené.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 27.4.2019
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na vás třeba někdy příště. S přáním hezkého dne TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
Avatar autora | 14.9.2018
+ Super vyber krasne veci. Ochota, komunikace. vsem tento obchod doporucuji:)

Všem tento obchod doporučuji. Hezké zboží, přijatelné ceny, rychlé dodaní. SUPER:)
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2022
Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a těšíme se na Vaši další návštěvu. S přátelskými pozdravy TinaTori.cz https://www.tinatori.cz
10 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení